DigitalКомпанията вече разпространява нов ъпдейт на търсачката, който ще предостави на

...
DigitalКомпанията вече разпространява нов ъпдейт на търсачката, който ще предостави на
Коментари Харесай

Google Search няма да показва повече от два резултата в търсачката, ако са от един и същи сайт

Digital

Компанията към този момент популяризира нов ъпдейт на търсачката, който ще даде на потребителите повече благоприятни условия за избор на настоящи резултати на поръчките ни. Водещият акцент в актуализацията е да селектира и демонстрира съответстващо наличие,което е оповестено от разнообразни източници. За да реализират този резултат от Гугъл оповестиха, че  трансформират логаритмите на търсачката, с цел да индексира най-много два резултата при търсене, в случай че са качени от един и същи уеб уебсайт, осведоми Engadget.

По този метод Гугъл целят да толерират по-разнообразно наличие от доста източници и да оставят всеки консуматори да реши кой линк да предпочетен. Все отново Гугъл си резервират правото логаритмите им да продължат да демонстрират повече от два линка от един уеб уебсайт, в случай че резултатите са оптимално съответстващи до самата поръчка. Тези промени към момента не са налични за всички, само че евентуално няма да се наложи да чакаме прекалено много и наподобява, че Google искат да демонстрират информация подбрана от разнообразни източници.

Oт Гугъл дадоха обещание да продължат да внасят промени в своите логаритми за търсене, с цел да създадат резултатите от търсенията оптимално потребни за потребителите. При всички положения ще става все по-трудно да виждаме доста линкове от един и същи уеб уебсайт, до момента в който търсим в интернет. Новата функционалност няма да навреди, а в противен случай ще усъвършенства качеството на резултатите, настояват още от Гугъл. Премахването на прекалено много линкове от даден източник ще помогне на компанията да се опълчи на разпространяването на подправени изявления в интернет.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР